Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων 2013-14

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου Γονέων και αγαπημένα μας παιδιά,

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που προγραμματίστηκαν και θα πραγματοποιηθούν φέτος στο σχολείο μας:
 
Τα μαθήματα αυτοάμυνας ξεκίνησαν από την 15-10-2013 με τον καθηγητή Χριστόδουλο Καραθανάση, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας τις εξής μέρες και ώρες:

 Τετάρτη 20.00 - 21.00 και Σάββατο 9.15 - 10.15. 

Τα μαθήματα της πληροφορικής - ρομποτικής ξεκίνησαν την 19-10-2013 με τον καθηγητή Νικόλαο Βλασσόπουλο στη βιβλιοθήκη του σχολείου.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 13.00 - 14.00 τμήμα προχωρημένων και 14.00 - 15.00 τμήμα αρχαρίων.

Τα σεμινάρια παραδοσιακών χορών δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Δήλωσαν συμμετοχή 3 παιδιά και 2 γονείς,ενώ για να λειτουργήσει το τμήμα χρειάζονταν τουλάχιστον 10 άτομα.
 
Παρακαλείστε αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε κάποιο από αυτά να επικοινωνήσετε άμεσα με το Σύλλογο ή τον αντίστοιχο καθηγητη.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων στις 21/10/13

Αγαπητοί γονείς,
 
Λόγω ελλιπούς προσέλευσης στη σύγκληση της συνέλευσης της 14/10/13 σας προσκαλούμε εκ νέου στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,  στις 21 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας, με θέματα:
 
   Απολογισμός του Δ.Σ. για την προηγούμενη σχολική χρονιά,
   Οικονομικός απολογισμός,
   Ενημέρωση – συζήτηση – προτάσεις,
 
Η συμμετοχή όλων των γονέων στη Συνέλευση είναι απαραίτητη και σημαντική, επιβάλλεται δε από τις σημερινές συνθήκες η ενεργή συμμετοχή όλων μας, για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν.
 
Με εκτίμηση,  
το Διοικητικό Συμβούλιο

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Εξωσχολικές δραστηριότητες στο σχολείο μας!

Σας ενημερώνουμε ότι για το σχολικό έτος 2013-2014, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας τα εξής σεμινάρια/δραστηριότητες:

1) Ρομποτικής - πληροφορικής. Αντικείμενο των σεμιναρίων θα είναι η διδασκαλία της γλώσσας προγραμματισμού  Python - LINUX με εφαρμογές για ipad και iphone.
Υπεύθυνοι: Νικόλαος Βλασσόπουλος, Καθηγητής Φυσικής
                  'Αγγελος Δρούγας, Καθηγητής Φυσικής.

2) Αυτοάμυνας
Υπεύθυνος: Χριστόδουλος Καραθανάσης, Καθηγητής φυσικής αγωγής και μέλος της Ομοσπονδίας Καράτε

3) Παραδοσιακοί χοροί
Υπεύθυνη: Ελένη Χαχούλη, Καθηγήτρια φυσικής αγωγής


Παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή για τη δραστηριότητα που ενδιαφέρεστε προκειμένου να δημιουργηθούν τα τμήματα και να ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου!

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε στα παιδιά μας, μια εποικοδομητική , δημιουργική...