Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ...ARE YOU READY?


Αγαπημένοι φίλοι γονείς, αγαπημένα μας παιδιά, καλοί μας καθηγητές,

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στο σχολείο μας μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι. Ελπίζουμε να  είστε όλοι ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, με φορτισμένες τις μπαταρίες και πολλή όρεξη για δουλειά. 

Καθένας μας καλείται να αναλάβει το ρόλο του, οι καθηγητές μας επί κεφαλής να καθοδηγήσουν και φέτος τα παιδιά μας στα μαγευτικά μονοπάτια της μάθησης, τα παιδιά μας να ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους και να γίνουν θετικοί αποδέκτες και ακούραστοι ερευνητές και εξερευνητές της γνώσης και εμείς, οι γονείς τους να στηρίξουμε την προσπάθεια των προηγούμενων με αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, συνεργασία και λογικές απαιτήσεις και από τους μεν και από τους δε.

Να καλωσορίσουμε ιδιαίτερα τα «πρωτάκια μας», μαθητές και γονείς. Ήρθατε σε ένα εξαιρετικό σχολείο, με υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό προσωπικό, πάντα πρόθυμο και συνεργάσιμο. Είναι έτοιμοι να σας αγκαλιάσουν και περιμένουν τη συνεργασία σας, με σκοπό την ένταξη των μαθητών στο νέο σχολικό περιβάλλον και την πρόοδό τους.

Από τη διεύθυνση έχει ανακοινωθεί ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015 θα γίνει  την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09:00 π.μ.

Καλή αρχή σε όλους!

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε στα παιδιά μας, μια εποικοδομητική , δημιουργική...