Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Ενημέρωση για την 1η Γενική Συνέλευση στις 16 Μαρτίου 2022

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2022, η 1η Τακτική Συνέλευση του Συλλόγου μας!

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας, τις ιδέες σας και για τον χρόνο σας, χρόνος που ουσιαστικά δεν είναι αφιερωμένος σε εμάς αλλά στα παιδιά όλων μας!

Eυελπιστούμε να γνωριστούμε ακόμα περισσότεροι, να δημιουργήσουμε έναν πυρήνα ενεργών γονέων και να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα αντικατοπτρίζεται στις ενέργειές μας για την βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας των παιδιών μας.

Η φετινή σχολική χρονιά δεν αφήνει χρονικά περιθώρια για πολλαπλές δράσεις του συλλόγου, ωστόσο στοχεύουμε να προγραμματιστούν κάποιες, ώστε να κλείσει όσο τον δυνατόν πιο όμορφα και αισιόδοξα.

Συμμετοχή του συλλόγου σε δράσεις του σχολείου & Αυτόνομες δράσεις του συλλόγου

 

A. Αποφασίστηκε ο σύλλογος να ανταποκριθεί στο αίτημα του 15μελούς, και να βοηθήσει οικονομικά τα παιδιά στο να τυπώσουν μπλουζάκια για την Γ΄ τάξη. Το ποσοστό συμμετοχής θα καθοριστεί μετά την λήψη των προσφορών.

 

B. Στοχεύοντας στην διασκέδαση των παιδιών και τη δημιουργία όμορφων αναμνήσεων, αποφασίστηκε η διοργάνωση πάρτυ στον χώρο του σχολείου με προτεινόμενη ημερομηνία την 28η  Μαΐου 2022.  Ο σύλλογος, μαζί με το 15μελές,  θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση.

 

C.   Σε συνδυασμό με την τελετή αποφοίτησης της Γ’ τάξης, την ημ/νια της οποίας θα την επιλέξει το σχολείο, αποφασίστηκε από το σύλλογο η διοργάνωση πάρτυ μόνο για την Γ΄ τάξη, καθώς και η διάθεση αναμνηστικών δώρων στους αποφοίτους.

 

D.  Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί φωτογράφηση για όλες τις τάξεις στις 31 Μαρτίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες θα σταλεί σχετική ανακοίνωση.

 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε  ότι η οικονομική στήριξη του συλλόγου είναι ζωτικής σημασίας, ώστε να είναι εφικτές οι παραπάνω εκδηλώσεις.

Η ετήσια συνδρομή ορίστηκε στα 15€ ανά οικογένεια, ανεξάρτητα του αριθμού των μαθητών της οικογένειας που φοιτούν. Την συνδρομή μπορούν να την παραδίδουν οι μαθητές στον κ. Μεταξά και αυτός με την σειρά του θα την παραδίδει στην ταμία του συλλόγου. Στη συνέχεια, θα λαμβάνετε την απόδειξη μέσω του παιδιού.

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σε αυτή την προσπάθεια σας χρειαζόμαστε αρωγούς! Για να έχουμε διαρκή και σταθερή επικοινωνία έχουν ενεργοποιηθεί τα κάτωθι κανάλια επικοινωνίας, τα οποία θα αναρτηθούν και στο site του σχολείου στα πλαίσια εμπλουτισμού του με χρήσιμες πληροφορίες:

·       E-mail: 3gymnasiovrill.sylgon@gmail.com

·       Σελίδα Facebook3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων  @3ogymnasiovrilission

·       BlogSpot: sgk3gv.blogspot.com

Οι ανακοινώσεις/ενημερώσεις θα σας κοινοποιούνται και στα τρία κανάλια.

Επιπλέον, ο σύλλογος έλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια ομάδα εθελοντών, οι οποίοι θα συνδράμουν στις εκάστοτε δράσεις στον βαθμό που ο καθένας μπορεί. Η επικοινωνία και ο συντονισμός θα γίνεται μέσω viber για να υπάρχει αμεσότητα. Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε με το mail του συλλόγου.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε θέματα που χρήζουν προσοχής.

Με εκτίμηση,

To Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Βριλησσίων

  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ευχόμαστε στα παιδιά μας, μια εποικοδομητική , δημιουργική...